Luk

Nu er det muligt at bestille materialer til hvervning af nye medlemmer!

Vi har tidligere skrevet til jer, om hvordan I kan hjælpe os med at skaffe nye medlemmer. Vi ser desværre en nedadgående kurve i medlemstallet. For at vi fortsat har mulighed for at gøre en forskel for de kræftramte, er det vigtigt, at vi får vendt denne tendens. Det tror vi, at I kan hjælpe os med.

21. august 2018
Tine S. Pallesen

Det er derfor med glæde, at vi nu kan informere om, at vores speciallavede medlemsmaterialer til jer nu er klar. Vi har valgt at starte med at lave en enkelt materialepakke til jer: Favoritpakken.

Pakken indeholder:

  • 5 veste
  • 4 plakater
  • 900 postkort (tre forskellige slags) Et, der opfordrer til at blive medlem, et, der opfordrer til at skaffe et nyt medlem og et, der fortæller om fordelsprogrammet, som man kan få glæde af som medlem.

Vores system, som skal hjælpe os med at håndtere, at et nuværende medlem skaffer et nyt medlem, bliver desværre først klar pr. 1. november. Men derfor kan I godt komme i gang med at bruge de øvrige materialer.

Materialerne kan bestilles på lokalforenings- og stafet for livet-grupperne på frivillig.dk fra tirsdag den 21. august.

Tak, fordi I vil hjælpe os med at nå vores mål om 500.000 medlemmer. For jo flere medlemmer vi er, desto mere lyttes der til os.  Det betyder, at vi kan sikre, at der fortsat investeres i den vigtige kræftforskning og udvikling af kræftbehandlingen i Danmark.

3

Kommentarer

Susanna Stjernegaard

Susanna Stjernegaard Hej super fint men hvor kan vi bestille pakken ?

god dag Susanna Stjernegaard , Middelfart

21. august 2018 08:02

Hej Susanna

Pakken kan bestilles gennem alle lokalforenings- og stafet for livet-grupper på frivillig.dk.
Bestillingen kan foretages under fanen 'materialebestilling'.

Med venlig hilsen
Mikkel Meinert Pedersen

22. august 2018 12:07

Birgitte Lauridsen

Birgitte Lauridsen Jeg har bestilt postkort og måtte smide dem alle ud, da de oplysninger der står på dem ikke er korrekte. Derfor er de fjernet fra materialebestilling på vores lokalforeningssider. Hilsen Birgitte

27. august 2021 13:33