Luk

Ny distriktschef til genbrugsbutikker

Merete Buchhave Jensen starter 3. januar som ny distriktschef for fire af Kræftens Bekæmpelses  genbrugsbutikker. Hun har en baggrund som både selvstændig detailhandler og som ansat i bl.a. LEGO.

Fra årsskiftet får ca. 200 frivillige i fire af Kræftens Bekæmpelses genbrugsbutikker ny chef, når 58-årige Merete Buchhave Jensen starter som distriktschef for foreningens butikker i Odense, Kolding, Horsens og Vejle.  Jeg har længe drømt om at finde et

Fra årsskiftet får ca. 200 frivillige i fire af Kræftens Bekæmpelses genbrugsbutikker ny chef, når Merete Buchhave Jensen starter som distriktschef for foreningens butikker i Odense, Kolding, Horsens og Vejle.

Fra årsskiftet får ca. 200 frivillige i fire af Kræftens Bekæmpelses genbrugsbutikker ny chef, når Merete Buchhave Jensen starter som distriktschef for foreningens butikker i Odense, Kolding, Horsens og Vejle.

-  At finde sådan et spændende job som samtidig støtter et godt formål er bare helt fantastisk. Så jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang, til at få Kræftens Bekæmpelses DNA helt ind under huden og til at lære alle de fantastiske frivillige at kende og sammen med dem videreudvikle butikkerne, siger Merete Buchhave Jensen.

Merete Buchhave Jensen er oprindeligt uddannet i tøjbranchen, hvor hun blev udlært hos Gundtoft i Vejle. Senere har hun været ansat som marketingchef i LEGO. Desuden medbringer hun en baggrund som selvstændig detailhandler indenfor sko og sportsbeklædning.

Chef for Kræftens Bekæmpelse Genbrug, Ole Saatterup, glæder sig over udnævnelsen af den nye distriktschef og til at byde hende velkommen:

- Jeg ser frem til at få Merete Buchhave Jensen med om bord. Med hendes mangeårige baggrund indenfor detailhandel og hendes stærke personlighed føler jeg mig overbevist om, at hun er den helt rette til stillingen. Jeg er sikker på, at Merete både kommer til at skabe yderligere økonomisk vækst i butikkerne og at hun med sit nærvær kommer til at fastholde et højt frivilligt engagement i butikkerne, siger Ole Saatterup.

Med i alt 109 kandidater har der været en overvældende interesse for stillingen, men ifølge Ole Saatterup har der ikke på noget tidspunkt været tvivl om, at Merete Buchhave var den rette kandidat til stillingen.

-  Merete udmærker sig ved mange ting, men i særdeleshed at hun er blevet ansat af et fuldstændigt enigt ansættelsesudvalg, fortæller han.

Tiltræder 3. januar
Merete Buchhave Jensen starter 3. januar, og afløser Frank Nissen, som i efteråret valgte at opsige sin stilling til fordel for et job i BaneDanmark efter knap 12 år som en meget vellidt og professionel distriktschef.