Luk

Pas på snyderi

Lokalforeningsformand Sri Sai Das fra Rudersdal Lokalforening advarer om snyd på mail. En person har hacket lokalforeningens mail og forsøgt at få tilsendt penge. Episoden er politianmeldt.

31. juli 2019
FORENING & FRIVILLIGE

Pas på, hvis nogen beder om at få tilsendt penge. Foto: Colourbox.

I Rudersdal Lokalforening var kassereren heldigvis vaks, da der tikkede en mail ind, som så ud til at være fra lokalforeningsformanden Sri Sai Das. I mailen stod der, at Sri Sai Das gerne ville have tilsendt 4.650 euro. Kassereren var forbavset, eftersom hun aldrig er blevet bedt om at sende penge til formanden og undrede sig yderligere, da der i en ny mail blev oplyst et kontonummer.

- Så kom kassereren over til mig for at høre om, hvad det var, og hvorfor jeg bad om at få tilsendt penge. Vi er naboer og hilser på hinanden næsten hver dag - og heldigvis var ingen af os på ferie, fortæller Sri Sai Das. 

Episoden er politianmeldt
Det viser sig, at en ukendt person har hacket lokalforeningens mail og brugt den til at sende mails til foreningens kasserer i Sri Sai Das' navn. Korrespondancen var dirigeret uden om Sri Sai Das, så han kunne ikke se de pågældende mails i sin egen mailboks. 

Episoden er meldt til politiet, og I bør være opmærksomme, hvis I oplever lignende i andre lokalforeninger.