Luk

Sæt frivillighed på dagsordenen d. 8/11-2018

Vil du være med til at sætte fokus på fremtidens frivillige arbejde? Vil du netværke med andre frivillige? Vil du være med til at fejre frivilligheden? Så skal du sætte kryds i kalenderen d. 8. november 2018.

15. september 2018
Forening og Frivillige

Torsdag d. 8. november sætter vi frivillighed på dagsordenen, og du er inviteret. Dagen består af to dele: Frivilligsymposiet og Fantastiske Frivillige. Du er velkommen til at deltage i begge, men du er også velkommen til kun at deltage i det ene.

Frivilligsymposiet

Frivilligsymposiet er et spændende og inspirerende arrangement, som sætter fokus på fremtidens frivillige. Du vil blive klogere på frivilligt arbejde og blive inspireret gennem en masse forskellige oplæg – alle med fokus på frivillighed.

Fantastiske frivillige

Fantastiske frivillige er en årligt tilbagevendende begivenhed, som hylder de frivillige kræfter på tværs af hele landet. I år er ingen undtagelse, og årets tema er ”Sammen løfter vi mere”. Denne aften finder og fejrer vi årets vinder.

Fra d. 18. september 2018 kan du nominere de frivillige, som du synes, fortjener at vinde prisen som Danmarks mest fantastiske frivillige.

Hvor?

Det hele foregår på Kræftens Bekæmpelses hovedkontor, Strandboulevarden 49, 2100 København Ø.

Der serveres let mad og drikke i løbet af dagen.

Tilmeldingen åbner snart - hold øje på frivillig.dk.

Denne nyhed er en del af FrivilligNyt.