Luk

Fredagens Frivillig: Ud af huset og ind i fællesskabet

Ella er ny frivillig i IGEN - Kræftens Bekæmpelses genbrug.

Hun begynder denne sommer i den nye IGEN-butik i Birkerød på Sjælland.

8. juni 2018
Forening og Frivillige

Vi er til informationsmøde om IGEN - Kræftens Bekæmpelses nye genbrugsbutik, som åbner på Hovedgaden i Birkerød fredag den 31. august. Flere er mødt op for at høre om, hvordan man bliver frivillig i butikken. Her i blandt er også Ella Nystrup. Hun mener, at man som pensionist skal ud af huset og ind i et fællesskab. Og sådan et fællesskab håber hun at finde i IGEN-butikken.

Netop arbejdet som frivillig i den store, nye genbrugsbutik, tiltaler Ella: ”Som frivillig skal du ikke leve op til arbejdsmarkedets konstante krav, her kan man komme og gøre en indsats og ellers have det rart med kollegerne. Det er vigtigt, at vi ældre kommer ud af hulen og bidrager med vores engagement – for det fejler jo ikke noget”, griner Ella.

Ella har været frivillig i mange sammenhæng i sit lokalområde, og hun er også klar til at støtte op om kræftsagen: ”Vi er jo alle berørt af kræft på den ene eller anden måde, så det giver god mening for mig, at bruge min tid på at samle penge ind til det formål. Jeg kan kun sige til andre her i området, at de skal komme og prøve det og være med”, slutter Ella.

I 2017 solgte IGEN-butikkerne samlet set for 28.3 millioner kr., og hver frivillig solgte i gennemsnit for 30.650 kr.

Kræftens Bekæmpelse har 13 butikker på landsplan, butikken i Birkerød bliver nr. 14. Butikkerne er kendetegnet ved at være store butikker med alle slags genbrugsvarer lige fra tøj til møbler.

Er man interesseret i at være med som frivillig i IGEN-butikken i Birkerød, kan man kontakte butikskonsulent Kristine Naundrup Jensen på tlf.: 28 12 07 00. Eller på mail: knj@cancer.dk

Du kan også følge vores facebookside på ”IGEN Birkerød – Kræftens Bekæmpelses genbrug”.