Luk

Vær med til at arrangere Lyserød Lørdag

Lyserød Lørdag er dagen, hvor hele Danmark bliver hyllet ind i lyserødt, og hvor frivillige i tæt samarbejde med det lokale erhvervsliv samler ind til brystkræftsagen med sjove og anderledes events. Du kan også være med! Tilmeldingen åbner torsdag den 23. maj. 

14. maj 2019
FUNDRAISING & MEDLEMMER
Kvinde hænger vasketøj op.

Forberedelserne til årets Lyserød Lørdag er i gang. Foto: Kræftens Bekæmpelse.

Brystkræft rammer 1 ud af 9 danske kvinder, og med din deltagelse i Lyserød Lørdag er du med til at gøre en stor indsats for, at ingen bryster skal have kræft.

Kun fantasien sætter grænser
I år er Lyserød Lørdag den 5. oktober, og som frivillig arrangør kan du gøre præcis det, du vil, for at samle penge ind til brystkræftsagen. F.eks. kan du arrangere venindebrunch, yogatime, løb i stiletter, gåtur for familier med hunde, juicebod, auktioner, modeshow og meget mere – kun fantasien sætter grænser. Du kan også vælge at aktivere hele din by og involvere det lokale erhvervsliv i Lyserød Lørdag.

Tilmeldingen til Lyserød Lørdag åbner den 23. maj
Vi åbner for tilmeldingen til Lyserød Lørdag 2019 den 23. maj. Tilmelding foregår på frivillig.dk i Lyserød Lørdag gruppen - vælg den by, hvor du vil lave din aktivitet. I gruppen finder du også vejledning og mange andre hjælpematerialer, så du nemt kan komme i gang med din Lyserød Lørdag. Hvervematerialer til at engagere det lokale erhvervsliv er også tilgængelige fra den 23.maj.

Vi håber, at du har lyst til at trække i den lyserøde arbejdstrøje og gøre en indsats for brystkræftsagen – for jo flere vi er, jo bedre bliver Lyserød Lørdag.

2

Kommentarer

Linda Hansen

Linda Hansen vi er bare så klar i Odense den 5. oktober.

14. maj 2019 19:58

Elisabeth Wernblad

Elisabeth Wernblad Nykøbing F er også klar til at ligge på  top 10 listen igen i år  :-)  Håber også der bliver nogle gode ting til videresalg. 

26. maj 2019 15:24