Luk

Velkommen til vores nye medlemshvervning!

Fra mandag 11. juni sender vi igen facere på gaden, i kampen for at hverve nye medlemmer til vores livsvigtige arbejde. Vi er stolte af at være Kræftens Bekæmpelse. En af de største medlemsbaserede NGO’er på det danske marked. I er med til at gøre det muligt med jeres frivillige indsats, og måske endda et medlemskab?

 

12. juni 2018
Tine Skov Pedersen, Fundraising og Medlemmer

Men faktum er, at vores medlemstal de seneste år har været på vej nedad. Vi har en udfordring, for netop vores medlemmer er dem, der gør os politisk stærke. Gør at der, bliver lyttet til os på Christiansborg, i regioner og ikke mindst på sygehusene – så vi sammen kan skabe bedre vilkår for dem, der rammes af kræft.

For at øge medlemstallet har vi igangsat flere forskellige initiativer. Efter vi har evalueret den test, vi kørte med ”facere” i efteråret, har vi valgt at arbejde videre med medlemshvervning på gaden. Vi har derfor allieret os, med et af markedets bedste bureauer for ”facere”: Storm Group.

Fra 11. juni vil I kunne møde Kræftens Bekæmpelse på gader og stræder i det danske land, repræsenteret af professionelle ”facere” fra Storm Group. Vores test i efteråret viste, at vi igennem ”facere” kan få fat i en hel ny målgruppe af yngre medlemmer – og det er blandt andet dem, vi gerne vil have fat i.

Via det personlige møde vil ”facerne” skulle hverve nye medlemmer til vores organisation. Det forventes, at hver ”facer” hverver ca. 4 nye medlemmer pr. dag. Vi tror og håber på, at det er muligt på baggrund af den positive modtagelse, vi mødte ved testen i efteråret.

”Generelt når vi tager kontakt til folk, får vi en super positiv bemærkning tilbage – også selvom det bliver et ”nej”. Det er bemærkninger som ”Nej tak, men godt I står her” og ”Jeg støtter allerede jeres gode arbejde”, udtaler en af vores ”facere” fra Storm Group.