Luk

Vi har brug for dig – tilmeldingen til Lyserød Lørdag åbnede d. 23. maj

6. oktober er dagen hvor hele Danmark bliver hyllet ind i lyserødt og hvor frivillige, ofte i tæt samarbejde med det lokale erhvervsliv, samler ind til brystkræftsagen med sjove og anderledes events – og du kan også være med! For jo flere vi er, jo sjovere bliver Lyserød Lørdag. 

18. maj 2018
Sanne Lykke Lindehøj, Lyserød Lørdag

Lyserød Lørdag slog rekorden sidste år og indsamlede 5 mio. kr. til brystkræftsagen - takket være de mange frivillige og erhvervsdrivende. Vi fortsætter naturligvis det vigtige arbejde – og vi håber derfor, at du har lyst til at være med til skabe endnu en lyserød succes i 2018, hvor Lyserød Lørdag er den 6. oktober. Og som frivillig arrangør kan du gøre præcis det du vil for at samle penge ind til brystkræftsagen. F.eks. venindebrunch, yogatime, løb i stiletter, gåtur for familier med hunde, juicebod, auktioner, modeshow og meget mere – kun fantasien sætter grænser. Du kan også vælge at aktivere hele din by og involvere erhvervslivet i Lyserød Lørdag.

Tilmeldingen til Lyserød Lørdag åbnede d. 23. maj

Vi åbnede for tilmeldingen til Lyserød Lørdag 2018 den 23. maj. Tilmelding foregår frivillig.dk, i den Lyserød Lørdag bygruppe man er tilknyttet. Det er også her at man kan bestille erhvervsfoldere og erhvervsprøvepakke, så man har mulighed for at engagere det lokale byliv tidligt. Vejledning og andre materialer er naturligvis også tilgængelige.

Vi håber, igen i år, at rigtig mange har lyst til at trække i den lyserøde arbejdstrøje og gøre en indsats for brystkræftsagen.

Denne artikel er en del af FrivilligNyt, juni 2018.