Luk

Vi knækker cancer igen i uge 43

I 2017 stod Danmark sammen for at knække cancer, og der blev i alt indsamlet 156 millioner til kræftsagen. Penge, som er fordelt på projekter, der nytter. Igen i år holder vi traditionen tro Knæk Cancer i uge 43 for at kunne gøre en forskel for kræftpatienter og pårørende.

6. september 2018
Birthe Nielsen, Fundraising og Medlemmer

Sammen med TV 2 sætter vi d.22.-28. oktober fokus på kræft, og TV 2 vil i løbet af ugen vise både kendte og nye programmer, der både er rørende, oplysende, underholdende – og ikke mindst håbefulde. Vi ønsker at vise, at sammen gør vi en forskel - og at det nytter.  

Ud over de mange programmer på TV 2 vil der igen i år kunne opleves Tænd et lys-ceremonier rundt i landet, som afholdes i samarbejde med Stafet For Livet. Kræftrådgivningerne inviterer inden for til åbent hus torsdag d. 25.oktober, hvor de byder velkommen til borgere, brugere og andre interesserede til en inspirerende dag og aften. I år vil der dog ikke kunne opleves en Knæk Cancer-bus rundt i landet sammen med GO’morgen Danmark. Men der vil i programmet stadig være mange gode indslag fra aktiviteter, patienter og pårørende rundt i landet.

Derudover vil der være livlig aktivitet på www.knækcancer.tv2.dk og på Facebook, hvor vi viser sjove og rørende aktiviteter, som danskerne arrangerer i løbet af uge 43. Vi ved fra de andre år, at kreativiteten og opbakningen er stor, og vi bliver hvert år imponeret af, hvad folk finder på for at støtte Knæk Cancer. 

Som afslutning på ugen afholder vi lørdag den 27. oktober det flotte indsamlingsshow på TV 2 kl.20.

Den klassiske Knæk Cancer blomsterpin
I år kommer der ikke blot én ny Knæk Cancer-pin, men to nye varianter. De nye pin-varianter er en helfarvet sort samt en mat sølv, der begge har det klassiske røde udråbstegn. Begge pins vil blive solgt fra uge 42 i detailhandlen i hele landet samt i Kræftens Bekæmpelses webshop i en 4-styk pakning. I år sælger vi også en ”limited edition” 5-stk sampak af alle tidligere års pin-varianter i Kræftens Bekæmpelses webshop, da vi har oplevet at flere efterspørger de tidligere års pins, som ikke længere produceres.

Årets t-shirt
Igen i år har vi indgået samarbejde med Boozt.com, der vil producere den specialdesignede Knæk Cancer T-shirt. Der kommer både en herre og en damemodel, og de sælges på Boozt.com fra uge 41.

Sammen gør vi en forskel
Vi håber, at du vil bakke op om kampagnen og være med til at fremhæve, anerkende og evt. være til stede ved de mange aktiviteter, som danskerne arrangerer i dit lokalområde. 
Er du til stede eller afholder I selv et arrangement i din lokalforening, kan I igen i år bestille foldere, ”tatoveringer” og balloner til uddeling og pyntning gennem gruppen Knæk Cancer på frivillig.dk. Sidste frist for bestilling er onsdag den 26. september.

Vi er i fuld gang med alle forberedelserne og vi glæder os til mange spændende tiltag og håber, du vil være med. Følg med på www.knækcancer.tv2.dk og på Knæk Cancer på Facebook – her vil vi løbende fortælle og vise billeder fra de spændende ting, der sker rundt i landet.

Vi glæder os.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Birthe Nielsen, projektleder Knæk Cancer, bini@cancer.dk.