Luk

Virtuelt løb for Støt Brysterne den 30. august

Støt Brysternes årlige kampagne starter igen i år i uge 35 og den 30. august starter kampagneperioden med et virtuelt gå/løbe-event. Tidligere har løbet været afholdt i samarbejde med Alt For Damernes kvindeløb, men da dette samarbejde er ophørt, håber Støt Brysterne, at denne virtuelle event fortsat vil sætte fokus på brystkræft samtidig med, at det giver donationer til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, patientstøtte og forebyggelse.

6. august 2020
Nille Gry Klinge, Forening & Frivillige

Sammenfald af datoer

Samme weekend er der også virtuelle stafetter flere steder i landet. Det betyder, at man lokalt vil kunne opleve, at der både kommunikeres om stafetten og om Støt Brysterne. Vi forventer kun et lille overlap i målgruppen for de to events og forventer, at indtægterne samlet set vil blive større ved at gennemføre både stafetterne og Støt Brysterne-eventen, som i år vil betyde ekstra meget.

Støt Brysterne har udelukkende nationale sponsorer, og der er ikke lokalforeningsfrivillige involveret i eventen.

Støt Brysterne har gjort opmærksom på eventen på de sociale medier frem til 4. august, hvor der var tilmeldingsfrist for de deltagere, der også ønsker at købe en t-shirt. Lige nu ligger den eksterne annoncering stille for så at starte op igen efter Landsindsamlingen.

I kan læse mere om Støt Brysterne arrangementet ved at klikke her