Luk

Webinar om arv, testamente og fremtidsfuldmagt

Kom med til webinar om arv, testamente og fremtidsfuldmagt tirsdag 30. april. Få indblik i arveloven og bliv klogere på, hvad du skal være særligt opmærksom på i netop din livssituation.

15. april 2024
BETINA ØRTING ESKILDSEN

Deltag i webinaret og få indblik i arveretsadvokaternes faglige viden og bliv klogere på, hvad du skal være særligt opmærksom på i din livssituation.

I efteråret afholdt vi vores første live webinar om arv, testamente og fremtidsfuldmagt, og nu gentager vi succesen og tilbyder webinaret endnu engang. Tirsdag 30. april kan du høre Kræftens Bekæmpelses dygtige arveretsadvokater Charlotte Hjeds og Karin Suhr Pullen dele ud af deres faglige viden om arveloven. Deltagerne har rig mulighed for at stille skriftlige spørgsmål undervejs.

Relevant for alle
Formålet med webinaret er at gøre endnu flere klogere på arv og testamente og muligheden for at tilgodese Kræftens Bekæmpelse. Indholdet er relevant uanset om du overvejer at betænke Kræftens Bekæmpelse i dit testamente eller ej. Webinaret er tænkt som et supplement til vores fysiske arveforedrag rundt om i landet og til vores videoer om arvereglerne.

For at deltage i webinaret skal du tilmelde dig på forhånd. Det bliver desuden muligt at gense webinaret efterfølgende i en begrænset periode.

Webinaret foregår online tirsdag den 30. april kl. 17-18, og alle er velkomne til at tilmelde sig – og til at opfordre familie, venner og bekendte til også at deltage.

Tilmeld dig webinaret

Arvedonationer gør en stor forskel
Webinaret er en del af Kræftens Bekæmpelses arvemarkedsføring, der også omfatter annoncer på sociale medier, diverse hjemmesider samt indhold på Kræftens Bekæmpelses egne kanaler og nyhedsbreve. 

Arveindtægter udgør over en fjerdedel af Kræftens Bekæmpelses indtægter og er derfor helt afgørende for vores vigtige arbejde. Uden arvedonationer ville vi være nødsaget til at reducere vores forskningsindsats, og vi ville ikke kunne oplyse og give gratis støtte til patienter og pårørende i samme omfang som hidtil.

Derfor er det vigtigt, at vi gør opmærksom på, at testamenter er en af de måder, man kan støtte Kræftens Bekæmpelse på, og hvordan man i givet fald gør.

Du kan læse mere om, hvorfor vi kører arvekampagner, og hvad du kan gøre som frivillig ved at logge ind på frivillig.dk og gå ind under ’Frivillige aktiviteter’ og ’Events og indsamling’, hvor du finder Arvekampagnen

Sig det videre
Hvis du som frivillig møder nogen, der har overvejelser om arv og testamente, så fortæl dem endelig, at de kan bestille arveguiden her og at vores arverådgivere sidder klar til at besvare spørgsmål på tlf. 35 25 77 70 eller mail arv@cancer.dk. 

Har du spørgsmål?
Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål omkring kampagnen. Skriv eller ring til Dorte Hee på hee@cancer.dk eller tlf. 23 46 23 15.