Luk

Søg den interne pulje til jeres lokale aktiviteter

Som lokalforening kan I søge om penge til jeres lokale aktiviteter. Se hvordan.

1. august 2022
KATINKA AGGER, PATIENTSTØTTE & FRIVILLIG INDSATS

Har I som lokalforening et projekt eller en aktivitet, I gerne vil sætte i gang? Så har I muligheden for at søge midler fra Puljen til lokale aktiviteter.

Aktiviteten eller projektet skal have med enten oplysning, forebyggelse og/eller patientstøtte at gøre. Det er en betingelse, at det fremmer kræftsagen lokalt og styrker den lokale frivillige indsats. Og så skal det være i overensstemmelse med Kræftens Bekæmpelses overordnede mål og strategi.

Støtte til længere projekter
Hvis der er tale om et projekt, må det maksimalt vare to år, og det beløb, I søger om, må normalt ikke være over 30.000 kroner.

Desuden skal projektet bygge på lokalt engagement og lokal medfinansiering. For eksempel kan I lave projekter sammen med andre foreninger, der betaler en del af udgifterne.

Sådan søger I
Som lokalforeningsbestyrelse kan I finde information om Puljen til lokale aktiviteter ved at gå ind under den gruppe, der hører til jeres lokalforening på frivillig.dk.

Under 'Praktisk information' finder I 'Økonomi og lokalforeningsregnskab'. Herunder finder I både de generelle retningslinjer til lokalforeningernes økonomi og ansøgningsskemaet til Pulje for lokale aktiviteter.

Begge dele bør I orientere jer i, hvis I ønsker at søge om penge fra puljen. I ansøgningsskemaet finder I også flere detaljer om, hvilke andre krav, der følger med, bl.a. omkring regnskab – og hvad pengene ikke må bruges til.

Det kan desuden være en god idé at spørge jeres lokale områdekonsulent om vejledning undervejs, hvis I gerne vil søge penge fra puljen.

Der kan ansøges løbende hele året, og I kan forvente svar omkring en måned efter, I har ansøgt.