Luk

Materiale til rekrutteringskampagne 2023

Flere frivillige hænder er til gavn for kræftsagen. Derfor har Kræftens Bekæmpelse lavet en kampagne, der skal give flere lyst til at melde sig som frivillige – og samtidig fortælle om det store arbejde, der allerede bliver gjort i vores forening.

Du kan hjælpe kampagnen på vej ved enten at dele de opslag fra kampagnen, som er blevet lagt på Kræftens Bekæmpelses Facebookprofil ELLER ved at downloade materialet fra kampagnen og selv lægge det op på din/jeres Facebookprofil.

På denne side kan du finde:

➡ Links til opslag på Kræftens Bekæmpelses Facebookside med kampagnens indhold.
➡ Materialer fra kampagnen til download.
➡ Tag godt imod nye frivillige med tjeklisten 'Kom godt i gang', der indeholder gode råd.

Film fra kampagnen

Herunder kan du se de tre film, der optræder i kampagnen. I filmene er tv-værten Micki Cheng i ’praktik’ som frivillig. Det bringer ham blandt andet ud til en af Kræftens Bekæmpelses genbrugsbutikker, ud på Stafet For Livet og med ud i en lokalforening.  
Pga. filernes størrelse kan du ikke downloade dem fra frivillig.dk. I stedet kan du herunder finde links til de Facebook-opslag på Kræftens Bekæmpelses Facebookside, hvor filmene optræder.  Klik på et link og del derefter indholdet via din egen/jeres egen Facebookprofil. 

Ønsker du at få filerne med filmene tilsendt, kan du skrive en mail til frivillig@cancer.dk.  

Portrætter af frivillige fra kampagnen

Herunder kan du downloade en mappe med en række portrætter af frivillige, der hver fortæller om deres arbejde, og hvad der driver dem.
Mappen er en zip-mappe, hvilket betyder, at du (efter du har downloadet den) skal højreklikke på den og vælge 'udpak alle' for at komme til indholdet i mappen. Når du gør dette, kan du også gemme mappen det sted, du foretrækker.

I mappen er der fem billeder af frivilige samt fem word-dokumenter med tekster, der passer til hver af de frivillige. Det er disse tekster, du skal bruge i Facebook-opslagene. HUSK også at inkludere linket nederst i teksten, da det er dette link, der hjælper nye frivillige til at finde frem til rette sted. 

Annoncer fra kampagnen

Herunder kan du downloade en mappe med en række annoncer, der opfordrer til at blive frivillig.
Mappen er en zip-mappe, hvilket betyder, at du (efter du har downloadet den) skal højreklikke på den og vælge 'udpak alle' for at komme til indholdet i mappen. Når du gør dette, kan du også gemme mappen det sted, du foretrækker.

I mappen er der 11 billedannoncer samt 11 word-dokumenter med tekster, der passer til hver af annoncerne. Det er disse tekster, du skal bruge i Facebook-opslagene. HUSK også at inkludere linket nederst i teksten, da det er dette link, der hjælper nye frivillige til at finde frem til rette sted. 

Tag godt imod nye frivillige

Når nye frivillige melder sig på banen, bliver de hjulpet videre til lederen af den aktivitet, de gerne vil deltage i. Frivillige aktivitetsledere landet over er allerede rigtig gode til at tage imod nye frivillige. Men skulle du have brug for støtte undervejs, så kan du bl.a. gøre brug af guiden 'Kom godt i gang' med forslag til, hvordan du kan gribe velkomsten an.