Luk

Materiale til Stafet For Livet brandingkampagne

Alle, der deltager i Stafet For Livet, er med til at give håb og støtte til kræftsagen. Derfor har Kræftens Bekæmpelse lavet en brandingkampagne, der skal give endnu flere lyst til at deltage i Stafet For Livet.

Det gør vi blandt andet gennem billeder og video, hvor tidligere deltagere fortæller om, hvad det vil sige at blive en del af fællesskabet og deltage i en af landets mange stafetter.

For at nå ud til så mange som muligt, har vi brug for jeres hjælp. I kan nemlig hjælpe kampagnen på vej ved at downloade materialet og bruge det i jeres PR-arbejde, for eksempel ved selv at lægge det op på din/jeres Facebookside eller Facebookprofil.

På denne side kan du finde:

➡ En samling billeder med tilhørende tekst-eksempler til Facebook.
➡ 6 korte film med tilhørende tekster-eksempler til Facebook.
➡ 2 stemningsfilm – en kort og en lang.
➡ 3 case-film, hvoraf to af dem er Fightere og en er holdkaptajn.

Billeder af deltagere fra kampagnen

Herunder kan du downloade en mappe med forskellige billeder, der giver et indblik i, hvad det vil sige at være deltager, og hvilken stemning der er på stafetterne.

Mappen er en zip-mappe, hvilket betyder, at du (efter du har downloadet den) skal højreklikke på den og vælge 'udpak alle' for at komme til indholdet i mappen. Når du gør dette, kan du også gemme mappen det sted, du foretrækker.

I mappen er der 16 billeder samt 1 word-dokument med nogle generelle tekster, der passer til alle billederne. Det er disse tekster, du skal bruge i Facebook-opslagene. Du kan både bruge billederne enkeltvis, eller du kan for eksempel indsætte 5-8 billeder i samme opslag, hvis du vil give læseren et større indblik i stafetten. Herefter kan du selv vælge den tekst, du synes, der passer bedst til.

HUSK også at inkludere linket nederst i teksten, da det er dette link, der hjælper nye deltagere til at finde frem til rette sted. 

Korte film til sociale medier

Herunder kan du downloade to mapper med korte film, der optræder i kampagnen. Filmene viser flere forskellige dele af Stafet For Livet. De giver et indblik i alt fra rørende tekster på lysposer, rammerne for stafetterne til deltageres motivation for at være med.  

Filmene er maksimalt 40 sekunder lange og egner sig derfor rigtig godt til at blive brugt i opslag på Facebook.  

I hver mappe er der 3 videoer samt 1 word-dokument med tekster, der passer til hver enkelt video. Det er disse tekster, du skal bruge i Facebook-opslagene. Vær derfor opmærksom på, at du får valgt den rigtige tekst til den rigtige video. HUSK også at inkludere linket nederst i teksten, da det er dette link, der hjælper nye deltagere til at finde frem til rette sted. 

Stemningsfilm om Stafet For Livet

Til kampagnen har vi også fået lavet to stemningsfilm, en kort og en længere. Den korte film varer 1 minut, og den lange varer knap 7 minutter. Begge film opsummerer rigtig fint, hvad Stafet For Livet går ud på ved at have klip fra mange af stafettens forskellige dele lige fra startskuddet til afslutning med lysceremoni. 

Den korte film egner sig bedst til at blive brugt på sociale medier. Begge film egner sig godt som et element i en præsentation af Stafet For Livet til for eksempel intromøder eller til sponsorer. 

Herunder kan du downloade en mappe med den korte stemningsfilm samt et word-dokument med en tekst, der passer til filmen. Det er den tekst, du kan sætte ind, hvis du vælger at bruge filmen i et Facebook-opslag.

Pga. størrelsen på den lange stemningsfilm kan du ikke downloade den direkte fra frivillig.dk. Ønsker du at bruge filmen, kan du i stedet få filen tilsendt ved at skrive en mail til stafetforlivet@cancer.dk.  

Her kan du se den lange stemningsfilm:

Film med caseinterviews

Herunder kan du se 3 case-film, der også er en del af kampagnen. Filmene består af 3 forskellige caseinterviews, hvoraf to af dem er Fightere og en er holdkaptajn.

I de to af dem fortæller henholdsvis Per og Kim om, hvad det vil sige at være Fighter, og hvad det betyder for dem at være en del af Stafet For Livet. I den sidste film fortæller 19-årige Pi om, hvorfor hun har valgt at melde sig som holdkaptajn, og hvordan hun har fået flere af sine venner til også at bakke op om Stafet For Livet. 

Filmene er mellem 2-5 minutter lange. De er især gode, hvis man som stafet vil forsøge at tiltrække flere Fightere eller holdkaptajner til sin stafet. 

Filmene kan bruges i en præsentation af Stafet For Livet til intromøder eller til sponsorer. De kan også være gode at vise for lokalforeningerne, da de giver et godt indblik i, hvad man som kræftpatient kan få ud af at være med i Stafet For Livet.  

Pga. størrelsen på filmene kan du ikke downloade dem direkte fra frivillig.dk. Ønsker du at bruge filmene, kan du i stedet få filerne tilsendt ved at skrive en mail til stafetforlivet@cancer.dk.  

Du se se de tre film herunder: