Luk

Valg til hovedbestyrelsen

Her finder du en præsentation af Henny de Waal Malefijt, der er på valg til hovedbestyrelsen

Henny de Waal Malefijt

Født: 1966

By: Aabenraa

Stilling: Senior Management Consultant ved PULS HR, lederudvikling og coaching samt bestyrelsesmedlem (sekretær) i lokalforening Aabenraa

Uddannelse: Cand.Scient.Pol., Bestyrelsesuddannelse ved Probana Business School, Kirkesanger

Tlf.:21782768
Mail: Henny.malefijt@gmail.com

Hidtidig aktivitet i Kræftens Bekæmpelse:

Bestyrelsesmedlem lokalforening Aabenraa siden marts 2022.

Frivillig ved Stafet for Livet og taler i Fighterteltet i 2023.

Andre tillidshverv:

Bestyrelsesmedlem i AAIG Gymnastik Aabenraa (marts 2021 - marts 2024) og ved PoleDetect ApS siden januar 2023.

Som medlem af hovedbestyrelsen vil jeg arbejde for:

at sprede budskabet om, at der er muligheder for hjælp efter man har haft eller fået konstateret kræft – især med fokus på hjælp til senfølger – også til pårørende. Flere og flere overlever kræft, hvilket er rigtig godt. I mange tilfælde har man dog haft ét liv inden man fik kræft og et andet efter man har fået konstateret eller har haft kræft. Som tidligere kræftpatient ved jeg hvad man skal igennem efter man har haft kræft og at det er vigtigt vi når ud med budskabet om, at der findes hjælp at hente ved Kræftens Bekæmpelse. Eftersom jeg nu har fået min egen proces så meget på afstand, vil jeg med min forankring i lokalforeningen i Syddanmark gerne understøtte Kræftens Bekæmpelses fantastiske arbejde.

Og fokusere på følgende tre temaer:

1. Udbrede kendskab til senfølger, hvilke muligheder der findes og hvor der er muligheder for at få hjælp. Udbrede viden om betydningen af senfølger for den enkelte. Inden jeg fik kræft, havde jeg globale (leder)jobs, bl.a. som direktør ved Danfoss, med mange timer og rejsedage og få sygedage, mens jeg efterfølgende blev tilkendt fleksjob.
2. Samarbejde med regionen og kommunerne og hvordan de kan understøtte patienter og borgere. Dialog er for mig nøgleordet og hermed tænker jeg også på dialog med jobcentre om bl.a. senfølger og hvad det betyder for den (tidligere) kræftramte og dens eventuelle tilbagevenden til arbejdsmarked. Med mere end 25 års erfaring indenfor HR har jeg indgående kendskab til området.
3. Fokusere på synligheden af Kræftens Bekæmpelse og alle dens gode initiativer i Syddanmark og formidle relevante emner fra Syddanmark til hovedbestyrelsen og hermed fungere bindeled mellem lokalforeningerne og hovedbestyrelsen.