Luk

Fundraising

Kun 3 % af Kræftens Bekæmpelses indtægter kommer fra det offentlige. Vi er derfor dybt afhængige af støtte fra private og virksomheder. Frivillige ildsjæle er omdrejningspunktet for mange af de aktiviteter, som på hver sin måde samler penge ind til kræftsagen, samtidig med at Kræftens Bekæmpelses tilbud til patienter og pårørende når endnu længere ud.

Landsindsamlingen

Hvert år går ca. 27.000 indsamlere på gaden for at samle penge ind til kræftsagen. Ud over de mange indsamlere er over 3000 frivillige involveret i planlægningen af landsindsamlingen – f.eks. ved at fordele ruter og uddele materialer. Alle, der er involveret i landsindsamlingen, har en betydelig andel i Kræftens Bekæmpelses indsats inden for forskning, forebyggelse og patientstøtte – en indsats, der skaber håb og redder liv.

Lyserød Lørdag

Lyserød Lørdag er et event under kampagnen Støt Brysterne, hvor frivillige, foreninger og lokale virksomheder sætter fokus på brystkræft og samler ind til sagen. Lyserød Lørdag er altid i uge 40 og kulminerer om lørdagen, hvor mange byer gøres lyserøde ved hjælp af kreative aktiviteter og indsamlinger. Som frivillig på Lyserød Lørdag har du frie hænder til at lave sjove og anderledes events. Det kan være alt fra afholdelse af damefrokost, BH-løb, auktion, karkludestrik, sportsaktiviteter eller andre aktiviteter, der samler ind til brystkræftsagen.

Opret en profil og log ind for at læse mere om Lyserød Lørdag. Du kan også skrive til lyserod@cancer.dk, hvis du ønsker mere information. 

Pink Cup

Pink Cup er en golfturnering under kampagnen Støt Brysterne, der siden 2003 har samlet ind til brystkræftsagen. Hvert år fra april til august arrangerer golfklubber landet over hyggelige og festlige lyserøde turneringer i deres golfklubber og samler ind til sagen.

Kontakt pinkcup@cancer.dk, hvis du vil høre mere om Pink Cup, og hvordan din golfklub kan deltage.

Fundraising-ildsjæle

Har du en god idé til, hvordan du kan fundraise til kræftsagen, men passer den ikke lige ind i de større kampagner og aktiviteter? Så er du altid velkommen til at kontakte os alligevel. Alt fra skolefester, sportspræstationer og salg af loppefund kan skabe synlighed om kræftsagen og samle penge ind til forskning, forebyggelse og patientstøtte. Skriv til privat@cancer.dk og fortæl os om din idé.