Luk

Stafet For Livet

Stafet For Livet er et døgn, hvor vi sætter fokus på kræftsagen, kæmper sammen og fejrer livet. Det er en anledning til at mindes dem, vi har mistet, og give håb til dem, der kæmper. Stafet For Livet giver håb gennem oplysning, fællesskab og indsamling.

Stafet For Livet afholdes overalt i landet og arrangeres af frivillige. Du kan blive en del af frivilligteamet i en stafet og være med at organisere og gennemføre Stafet For Livet. Bliv frivillig på en af de eksisterende stafetter, eller kontakt os og hør om der er en ny stafet på vej nær dig. Du kan både være med til planlægningen før stafetten eller hjælpe, når stafetten afholdes.

Til Stafet For Livet er du med til at give håb til kræftpatienter, pårørende og efterladte, samtidig med at du indsamler penge til kræftsagen. Som frivillig kan du blandt andet være med til at rekruttere hold, markedsføre stafetten, planlægge underholdning eller oplysningsaktiviteter, finde sponsorer eller stå for maden eller logistikken. Der er mange forskellige opgaver, og du bestemmer selv, hvor mange timer du vil bruge. 

Læs mere om at være frivillig i Stafet For Livet på hjemmesiden.

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil vide mere, er du velkommen til at kontakte os på stafetforlivet@cancer.dk eller tlf. 3525 7503.