Luk

Hvordan bliver jeg klædt på?

Som frivillig i Kræftens Bekæmpelse bruger du i høj grad dine personlige kompetencer i din frivillige indsats. Men nogle gange kræver det en specifik viden og konkrete redskaber at kunne løfte en opgave. Derfor tilbyder Kræftens Bekæmpelse fysiske kurser og online kurser, som klæder dig på til dit frivillige arbejde. Du finder en oversigt under menupunktet "Kurser".

Fysiske kurser

Vi tilbyder mange forskellige fysiske kurser. Herunder de faste grundlæggende kurser, som giver en  større viden inden for patientstøtte, frivilligledelse, formandskab samt forebyggelse og kræftpolitisk arbejde. Derudover afholder vi en række lokale kurser, workshops og temaaftener rundt om i landet, som typisk beskæftiger sig med et specifikt emne eller en specifik gruppe frivillige. F.eks. "Den gode samtale", "De 7 tegn" eller "Aftenkursus for bestyrelsesmedlemmer". 

Online kurser

For at klæde dig bedst muligt på, uanset hvor meget tid du har til rådighed, eller hvor i landet du kommer fra, har vi udviklet en række online kurser. På den måde har du hele tiden adgang til viden, værktøjer og inspiration - og du kan tage samme kursus flere gange, hvis du har behov for det. F.eks. "Introduktion til Kræftens Bekæmpelse", "Sådan får du din historie i lokalpressen" eller "Solkampagnen". Alle online kurser er tilgængelige på frivillig.dk og tager ca. 30 minutter. 

Klædt på som frivillig

I denne folder kan du læse om de forskellige kursustilbud, hvordan de er skruet sammen, og hvad du kan forvente som deltager. Du finder også praktisk information om tilmelding, transport, forplejning mm. God fornøjelse!