Luk

Lav en digital indsamling

Digitale indsamlinger er en nem måde at samle ind til Kræftens Bekæmpelse. De fleste samler ind til en særlig anledning, men det kan også blot være, fordi du har lyst til at støtte det gode formål.

Hvad skal jeg lave?
Du kan nemt lave en digital indsamling på din mobiltelefon eller computer. Der er flere måder at samle ind på digitalt, og du kan vælge den måde, der passer bedst til dig og din situation.

  • Du kan lave en digital indsamling via Kræftens Bekæmpelses hjemmeside cancer.dk. Du kan efterfølgende gøre venner og familie opmærksom på indsamlingen via f.eks. sociale medier, sms eller e-mail. Her kan du lave en digital indsamling.
  • Du kan lave en mærkedagsindsamling, hvis du ønsker, at folk skal donere til kræftsagen i stedet for at give gaver til f.eks. din runde fødselsdag eller dit jubilæum. Her kan du oprette en mærkedagsindsamling.
  • Du kan lave en digital indsamling via Facebook ved at oprette en Facebook Fundraiser inde på Kræftens Bekæmpelses Facebook side. Fordelen er, at du nemt kan dele din indsamling med dit netværk på sociale medier. Her kan du lave en Facebook Fundraiser.
  • Du kan lave en mindeindsamling, hvis du har mistet en du kender til kræft. Mange vælger at gøre det i forbindelse med en bisættelse eller begravelse og giver dermed mulighed for, at andre kan betænke Kræftens Bekæmpelse i stedet for at medbringe blomster. Her kan du lave en mindeindsamling.

Hvad får jeg ud af det?
Med en digital indsamling kan du støtte kræftsagen på din personlige måde og har mulighed for at ære en person, som er eller har været ramt af kræft. Du er samtidig med til at støtte Kræftens Bekæmpelses indsatser inden for både forskning, forebyggelse og patientstøtte.

Hvor lang tid tager det?
Det er nemt og hurtigt at oprette en indsamling. Typisk tager det under 10 minutter. Men du har også mulighed for at bruge mere tid f.eks. ved at optage video, der fortæller om indsamlingen.