Luk

Vær med til Pink Cup

Pink Cup er en landsdækkende golfturnering til fordel for brystkræftsagen. Det er en 18-hullers stableford-turnering for kvinder - men mænd må også gerne deltage og støtte. Turneringen adskiller sig ved, at det ikke er det spillemæssige resultat, der er afgørende for jeres placering. Det er nemlig først og fremmest det indsamlede beløb til brystkræftsagen, der tæller. Golfklubber landet over arrangerer hyggelige og festlige lyserøde turneringer i deres golfklubber og samler ind til sagen.

Eller ring på 35 25 75 03

mandag-torsdag kl. 9-16 og fredag kl. 9-15

Hvad skal jeg lave?
Som frivillig kan du tilmelde din golfklub og arrangere en lokal turnering og indsamling til fordel for brystkræftsagen. Ud over at planlægge og afholde turneringen i din klub, bestemmer du selv, hvilke og hvor mange andre indsamlingsaktiviteter I vil lave, alt efter hvor mange ressourcer I har. Alle tilmeldte klubber får en turneringskasse med præmier og materialer til turneringen, så man nemt kan komme i gang. 

Hvad får jeg ud af det?
Hvert år får knap 5.000 kvinder i Danmark brystkræft. De seneste 25 år har forskningen inden for brystkræft imidlertid gjort afgørende fremskridt, så dobbelt så mange overlever sygdommen, og dem der får tilbagefald, lever længere. Ved at arrangere Pink Cup i din lokale golfklub og samle ind til brystkræftsagen er du med til at finansiere den fortsatte forskning inden for brystkræft.

Hvor lang tid tager det?
De lokale turneringer afholdes landet over fra april til august. Som Pink Cup-arrangør skal du regne med at bruge tid på din rolle som bindeled mellem Kræftens Bekæmpelse og din golfklub, når du arrangerer din lokale turnering. Derudover bestemmer du selv, hvor mange indsamlingsaktiviteter I har tid og ressourcer til at lave. Du kan med fordel samle en lille gruppe i klubben, som kan hjælpe med de forskellige opgaver.

Læs mere om Pink Cup.