Luk

Vær med til Knæk Cancer

Knæk Cancer er Danmarks største indsats mod kræft, hvor TV2 og Kræftens Bekæmpelse i fællesskab samler danskerne i et stærkt og aktivt fællesskab mod kræft og samler penge ind til forskning, forebyggelse og patientstøtte. Det foregår altid i uge 41-43, og det hele kulminerer med et stort indsamlingsshow på TV2 lørdag i uge 43, hvor indsamlingen slutter.

Eller ring på 35 25 75 03

mandag-torsdag kl. 9-16 og fredag kl. 9-15

Hvad skal jeg lave?
Du kan støtte Knæk Cancer ved at lave din egen indsamling til kræftsagen eller arrangere en aktivitet. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan du kan støtte op. Du kan lave et loppemarked, gå-aftaler med kollegaerne, dyrke dine egne plantestiklinger, hvis du har grønne fingre eller lave en høstfest sammen med de lokale butikker i dit nabolag, hvor tilmeldingsgebyret går til Knæk Cancer. Du kan få både hjælp og inspiration på Knæk Cancers hjemmeside.

Hvad får jeg ud af det?
Når du indsamler penge til Knæk Cancer, er du med til at gøre en mærkbar forskel for kræftpatienter og pårørende, men du støtter også for forskningen i kræftsygdomme. Din indsats er med til at skabe håb og nye veje til at komme kræften til livs. Du kan se her, hvad de indsamlede penge går til.

Hvor lang tid tager det?
Du bestemmer selv, hvor meget tid, du vil bruge på at støtte. Laver du en aktivitet, kræver det mere tid. Laver du f.eks. en digital indsamling, kan du hurtigt og nemt støtte kræftsagen.