Luk

Bliv frivillig på Stafet For Livet

Stafet For Livet er en holdaktivitet, hvor vi går eller løber sammen på en rute i op til et døgn. Vi fejrer livet og fællesskabet samtidig med, at vi samler ind til kræftsagen. Det er også en anledning til at mindes dem, vi har mistet til kræft – og give håb til dem, der kæmper. Der afholdes Stafet For Livet i byer over hele Danmark.

Eller ring på 35 25 75 03

mandag-torsdag kl. 9-16 og fredag kl. 9-15

Hvad skal jeg lave?
Du kan blive en del af den frivillige styregruppe for en lokal stafet og være med at organisere og gennemføre Stafet For Livet i din by. Du kan både være med til at planlægge stafetten, eller du kan hjælpe til på dagen, hvor stafetten afholdes. Som frivillig kan du blandt andet være med til at rekruttere hold, markedsføre stafetten, planlægge underholdning eller oplysningsaktiviteter, finde sponsorer eller stå for maden eller logistikken. Læs mere om Stafet For Livet.

Hvad får jeg ud af det?
Til Stafet For Livet er du med til at give håb til kræftpatienter, pårørende og efterladte, samtidig med at du indsamler penge til kræftsagen. Du er med til at opbygge et fællesskab med patienter og pårørende, og du lærer mange at kende i dit lokalområde.

Hvor lang tid tager det?
Der er mange forskellige opgaver, og du bestemmer selv, hvor mange timer du vil bruge. Dog vil de fleste frivillige opgaver ligge i forbindelse med afholdelsen af din lokale stafet. Stafetterne afholdes fra maj til september.