Luk

Bliv indsamlingsleder ved Landsindsamlingen

Stå i spidsen for den lokale Landsindsamling og styrk fællesskabet, hvor tusindvis af danskere i hele landet går på gaden og samler ind til fordel for Kræftens Bekæmpelse. Landsindsamlingen finder altid sted i april.

Eller ring på 35 25 75 03

mandag-torsdag kl. 9-16 og fredag kl. 9-15

Hvad skal jeg lave?
Som indsamlingsleder skal du stå for at organisere indsamlingen i dit lokalområde bl.a. ved at hverve indsamlere, rekruttere frivillige hjælpere, lave ruter og gøre indsamlingsstedet klar. Du har selv mulighed for at være med til at bestemme, hvor mange aktiviteter du vil sætte i gang, og hvordan du vil tilrettelægge indsamlingen. Undervejs får du opbakning fra Landskontoret, som står for bl.a. national hvervekampagne, indsamlingsmaterialer og support til indsamlingslederne.

Er det ikke noget for dig at blive indsamlingsleder, kan du også melde dig som indsamler, hvor du går fra dør til dør og samler ind til kræftsagen. Tilmeld dig som indsamler på indsamling.dk.

Hvad får jeg ud af det?
Rollen som indsamlingsleder er en meningsfuld og lærerig opgave, der styrker dine evner for at organisere og afholde et event som Landsindsamlingen. Samtidig er du med til at underbygge socialt fællesskab i dit lokalområde.
Alle, der er involveret i Landsindsamlingen, har en betydelig andel i Kræftens Bekæmpelses indsatser inden for forskning, forebyggelse og patientstøtte – indsatser der skaber håb og redder liv.

Hvor lang tid tager det?
Hvor meget tid du bruger på indsamlingen, afhænger af hvordan du sammensætter indsamlingsdagen og hvor meget hjælp du får til at fordele og udføre opgaverne. De fleste opgaver vil ligge i månederne frem mod indsamlingen, med en ’blød’ start i slutningen af januar. Hvervningen af indsamlere foregår typisk i februar og marts og understøttes af en national hvervekampagne fra Kræftens Bekæmpelse.