Luk

Hverv nye medlemmer til Kræftens Bekæmpelse

Medlemmernes støtte er vigtig for kræftsagen. Som frivillig i en lokalforening kan du være med til at hverve nye medlemmer og dermed bidrage til at styrke medlemsdemokratiet og fastholde det høje antal medlemmer.

Eller ring på 35 25 75 03

mandag-torsdag kl. 9-16 og fredag kl. 9-15

Hvad skal jeg lave?
Som frivillig i en lokalforening kan du være med til at hverve medlemmer –enten i forbindelse med Kræftens Bekæmpelses lokale aktiviteter f.eks. Stafet for Livet eller Lyserød Lørdag, eller i forbindelse med andre arrangementer i dit lokalområde. Her kan du gøre brug af noget af det materiale, vi har udviklet til hvervning af medlemmer – lige fra plakater, samtaleark og postkort til bilstreamere og vimpler. Du kan også gøre brug af en quiz med en præmie sponsoreret af medlemskontoret.

Hvad får jeg ud af det?
Ved at hverve og engagere medlemmer bidrager du til at styrke medlemsdemokratiet i Kræftens Bekæmpelse – både lokalt og nationalt. Medlemmerne af Kræftens Bekæmpelse er med til at styrke fællesskabet for et liv uden kræft – for jo flere vi er, desto større en forskel kan vi sammen gøre for alle berørt af kræft. Ved at hverve medlemmer gør du derfor en vigtig forskel for at sikre mere forskning, større politisk handlekraft og at ingen skal stå alene med kræft.

Hvor lang tid tager det?
Det afhænger af hvilket initiativ du igangsætter, hvor meget tid du skal afsætte. Du kan vælge blot at bruge 30 minutter på at bestille hvervematerialer og have dem med til dit arrangement eller du kan benytte muligheden for at gå aktivt i dialog om medlemmers betydning for Kræftens Bekæmpelse.

Læs mere om medlemsskab i Kræftens Bekæmpelse.