Luk

Bliv frivillig på Lyserød Lørdag

Lyserød Lørdag er en landsdækkende event under Støt Brysterne-kampagnen, der gennem festlige og fællesskabende aktiviteter sætter fokus på og samler ind til brystkræftsagen. Lyserød Lørdag er altid lørdag i uge 40, men hele ugen kan tages i brug.

Eller ring på 35 25 75 03

mandag-torsdag kl. 9-16 og fredag kl. 9-15

Hvad skal jeg lave?
Som frivillig på Lyserød Lørdag er det næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du kan være med til at indsamle penge til brystkræftsagen. Du kan f.eks. arrangere BH-løb, en auktion, en venindebrunch, sportsaktiviteter, karkludestrik, sælge kager eller noget helt andet. Du kan også vælge at aktivere hele din by og involvere det lokale erhvervsliv i Lyserød Lørdag. 

Hvad får jeg ud af det?
Brystkræft rammer 1 ud af 9 danske kvinder, og der er årligt knap 5.000 nye tilfælde i Danmark. De seneste 25 år har forskningen inden for brystkræft imidlertid gjort afgørende fremskridt, så dobbelt så mange overlever sygdommen, og dem der får tilbagefald, lever længere. Ved at samle ind på Lyserød Lørdag er du med til at finansiere den fortsatte forskning inden for brystkræft.

Hvor lang tid tager det?
Lyserød Lørdag afholdes én gang om året, og derfor vil du først og fremmest skulle bruge tid op til og på Lyserød Lørdag i uge 40. Dit tidsforbrug afhænger dog af, hvilken aktivitet du vælger at kaste dig over. Dog er det altid vigtig at få et overblik over, hvad der skal til for at arrangere og afvikle netop din aktivitet. Når du tilmelder dig Lyserød Lørdag, vil du derfor automatisk modtage en vejledning, så du kan blive klædt på til din frivillige rolle. Du vil desuden kunne tilgå forskelligt materiale med informationer og tjeklister, der kan hjælpe dig i din planlægning.

Læs mere om Lyserød Lørdag.