Luk

Bliv frivillig i en genbrugsbutik

Arbejdet i Kræftens Bekæmpelses genbrugsbutikker henvender sig til folk i alle aldre - fra unge studerende til ældre pensionister.

Eller ring på 35 25 75 03

mandag-torsdag kl. 9-16 og fredag kl. 9-15

Hvad skal jeg lave?
Som frivillig i en af butikkerne, vil du blive tilknyttet et eller flere butikshold med mulighed for mange forskellige opgaver. Opgaverne er blandt andet sortering af varer, ansvar for betjening af kunder, opgørelse af kassen samt klargøring og prisfastsættelse af de forskellige varer. Der er også mulighed for at være med til at udbrede kendskabet til den pågældende butik ved f.eks. at drive butikkens Facebook-side. Generelt er arbejdet ikke fysisk anstrengende, så alle kan være med.

Hvad får jeg ud af det?
Mange frivillige oplever, at arbejdet i en af Kræftens Bekæmpelse genbrugsbutikker giver en ny form for livskvalitet. Du lærer mange mennesker at kende og vil opleve sammenholdet i butikken og glæden ved at have et meningsfyldt arbejde. Og så er du som butiksfrivillig med til at gøre en kæmpe forskel for kræftsagen.

Hvor lang tid tager det?
Som butiksfrivillig i en af vores genbrugsbutikker tilrettelægger vi arbejdstiden sammen, så det passer ind i dit liv. Som oftest behøver du ikke at sætte mere end fire timer af om ugen til en vagt, men du er naturligvis velkommen til at have mere end én vagt.

Læs mere om at være genbrugsfrivillig.